Snodelike Saken podcast

True crime meets middeleeuwen. Tweewekelijks bespreken Sander Nicolai en Femke van Hilten in hun podcast ‘Snodelike Saken’ middeleeuwse misdaad mysteries. In aflevering 23 staat de moord op Bernt Proeys centraal. Femke roept de luisteraars op om te helpen een belangrijk mysterie rond de moord op te lossen. Wie is toch Steven van Aerntsberge, de man die volgens de zonen van Bernt de moord op zijn geweten heeft? Je kunt de podcast beluisteren via je normale podcast streaming dienst of door op het YouTube icoontje te klikken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: